Vjedh flamurin shqiptar, prangoset dhe rrihet nga polici (VIDEO)

Nje polic rreh nje djalosh per nje flamur qe tentoi te merrte pa leje ne rruge. Polici rrugor mban djalin deri sa vjen polici i rendit i cili i ve prangat dhe e godet si te ishte nje kriminel.

Leave a Comment

%d bloggers like this: