(VIDEO) The Economist për Shqipërinë: Kriza mban në sirtar

Ëndrra që Shqipëria t’i bashkohet BE-së është në telashe. Ky është vlerësimi i drejtëpërdrejtë i Miroslav Lajçak të emëruarit të Bashkimit Europian në Ballkan, gjatë vizitave të tij në Tiranë, kur u mundua të negocionte me kreun e opozitës Edi Rama dhe kryeministrin Sali Berisha

Leave a Comment

%d bloggers like this: