Tre organizata joqeveritare, peticion kundër raportin të Dick Marty

Tre organizata joqeveritare, Veteranët e Luftës së UCK-së, Familjet e Dëshmorëve dhe Invalidët e Luftës kane organizuar sot ne tirane nisjen e mbledhjes se firmave qe do ti bashkohen peticionit qe pritet te dorezohet ne asamblene paralamentare te keshillit te europes. Peticioni kundër raportit të Dick Martyt per mbledhjen e firmave do te cohet dhe ne trevat e tjera ku ka shqiptare

Leave a Comment

%d bloggers like this: