Teza e provimit te lirimit matura 2012 letersia – pergjigjet

Provimi i letersise 2012 pergjigjet e sakta

Behet publike Teza e letersise e cila perfshin testin me 25 pyetje dhe pergjigjet per provimin e lirimit te matures 2012.

Gazetat publikojne skemën e vlerësimit me përgjigjet e sakta për gjimnazet e përgjithshme dhe ato të profilizuara.

Shikoni dhe shkarkoni cilat jane pergjigjet e sakta te tezes se letersise per provimin e lirimit matura 2012.

Kliko tek linku per te pare pergjigjet e provimit te lirimit te lendes se letersise.

Provimi i lirimit me pergjigjet letersia 2012

Pergjigjet e sakta te provimit te lirimit te letersise 2012 mundesohen nga gazeta Panorama online.

Update

Ju mund ti shikoni notat e provimit te letersise 2012 direkt ketu ne  kete link

16 Comments

 1. Liviacelo says:

  po provimi i lirimit per klasat e nenta i letersise si do jete

 2. guet says:

  kur dalin pergjigjet e sakta te gjuhes

 3. Vl Jesika says:

  kur do dalin xgjigjet e gjuhes se lirimit ??? 

 4. Anxhela12_ says:

  persh…mund te me thoni se ku mund te dalin notat e provimit te lirimit te letersise dhe ku mund ti gjejme notat ktu ne net ???

 5. na jepni 1 link ku mund te shikojm noten jemi apo nuk jemi kalues  plzzzzzz

 6. Giulia Shehu says:

  kur dalin pergjigjet

 7. Ani says:

  kur dalin pergjigjet??????????????????????????

 8. ema says:

  Kur dalin pergjigjet e provimit te lirimit????

 9. gerta beqiraj says:

  ju lutem mund tna thoni se ku gjenden notat e provimit te lirimit ketu ne net……???????????

 10. ardjana.lagja says:

  na tregoni kur dalin notat e letersis

 11. justme says:

  notat e minimatures jo te matures ….????

 12. stela says:

  na flliqet

 13. stela says:

  mbetem ne internet duke kerkuar

 14. ardit huqi Rade Manez Durres says:

  ua qifsha ropt ne pidh sa dite doni per te nxjerr notat e provimit te letersis se minmatures o pidha ropsh…nonat ku ti keni klysha kurvash

Leave a Comment

%d bloggers like this: