Tension në Kuvend

Kuvendi nis sesionin parlamentar me tension. Kordoni i gardës nuk lejon deputetët e revoltuar të PS ti afrohen kryeministrit, i cili lëshon akuza të rënda në drejtim të kryesocialistit Rama. Kreu i Grupit PS: Berisha largohu dhe hapi rrugë zgjedhjet të parakohshme.

Leave a Comment

%d bloggers like this: