Azem Hajdari, të gjitha detajet e vrasjes së shekullit

12 vjet më pas/ Nga konfliktet e para në Tropojë për trafikun e armëve, te plani i ekzekutimit të deputetit Azem Hajdari dhe truprojës së tij nga një grup i organizuar, pjesa më e madhe e të cilëve, me uniforma policie Vrasjet e politikanëve...
© 2014 Peqini Online Shiko Lajme Ndeshje Filma Foto Video Shqip 2014 · Subscribe: RSS Twitter · Peqini Online designed by Shqiptari.net