Jeta eshte nje piano……dhe ti je pianisti i saj, keshtu qe perpiqu te krijosh melodin me te bukur te jetes tende

Jeta eshte nje piano, dhe ti je pianisti i saj, keshtu qe perpiqu te krijosh melodine me te bukur te jetes tende

Çdo ditë e jetës sate është një faqe e biografisë sate, kujdesu ta shkruash mirë, sepse një faqe e keqe ndyn gjithë librin…

Çdo ditë e jetës sate është një faqe e biografisë sate, kujdesu ta shkruash mirë, sepse një faqe e keqe ndyn gjithë librin…

Sado te orvatemi ta cilesojme kte kohe, emertimi me real do ishte: “Koha e anktheve dhe lajthitjeve”

Sado te orvatemi ta cilesojme kete kohe, emertimi me real do te ishte: “Koha e anktheve dhe e lajthitjeve”

Dashuria e vertete nuk vdes kurre!!!

Dashuria e vertete nuk vdes kurre!!!

Në çdo kohë e në çdo vend, mos rri Zotin pa e përmend!!!

Në çdo kohë e në çdo vend, mos rri Zotin pa e përmend