Norvegji 92 te vdekur nga nje sulm terrorist. foto dhe video

Norvegji, Oslo, 23 korrik 2011, Në më pak se 24 orë nga koha e shpërthimit dhe e atentateve në Norvegji nga nje fondamentalist kristian, rritet bilanci i viktimave të atentatit të dyfishtë. Edhe pse mbeten 7 viktimat e autobombës të ...