Studime ne Itali 2013 – 2014, nis procedura

Studimet në Itali per vitin 2013 – 2014, nisin regjistrimet. Procedurat që duhen bere për fazën e para-regjistrimit për në universitetet italiane Studentet qe duan te studiojne ne Itali, ja hapat per t’u ndjekur për marrjen e ...

Studentët shqiptarë, si të aplikojme për studime jashtë vendit

Procedurat dhe afatet e aplikimit për në Gjermani, SHBA, UK dhe Turqi Çdo vit rreth 5 mijë maturantë shqiptarë aplikojnë për studime jashtë Shqipërisë. Vendet më të preferuara janë Italia, Turqia por edhe Gjermania, Anglia ...