Provimi i Letersise 2012 – Pergjigjet, rezultatet, notat

Mash ben publike notat, rezultatet, pergjigjet e provimit te lirimit te letersise matura 2012. Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka bërë publike rezultatet e provimit të parë të detyruar të Maturës Shtetërore, të shumëdiskutuarin provimin e...

Teza e provimit te lirimit matura 2012 letersia – pergjigjet

Behet publike Teza e letersise e cila perfshin testin me 25 pyetje dhe pergjigjet per provimin e lirimit te matures 2012. Gazetat publikojne skemën e vlerësimit me përgjigjet e sakta për gjimnazet e përgjithshme dhe ato të profilizuara. Shikoni...
© 2014 Peqini Online Shiko Lajme Ndeshje Filma Foto Video Shqip 2014 · Subscribe: RSS Twitter · Peqini Online designed by Shqiptari.net