Delegacioni shqiptar ne Strasburg

Në Shqipëri anëtarët e delegacionit parlamentar në Asamblenë e Këshillit të Europës zhvilluan sot një takim për të përcaktuar një

Tragetet, me vonesë në Durrës

Shkak është bërë fluksi i emigranteve dhe moti

Itali, bombë në ambasadën zvicerane

Plagoset lehtë një person, një tjetër alarm fals për bombë është lajmëruar

Pengmarrja në Tiranë, RENEA neutralizon agresorin

Zgjidhet në orën 4:00 të mëngjesit situata e krijuar nga një person që pretendonte se mbante peng familjen e tij

Statistikat e zgjedhjeve në Kosovë

Më 12 dhjetor, pritet të ketë numër mjaft të madh të vëzhguesve