Emrat me te perdorur, shqiptar, ilire, fetar, te huaj apo modern

Një javë më parë, një prej emisioneve te “Pasdites”, trajtoi origjinën e emrave të vendbanimeve shqiptare. Gjuhëtari Gjovalin Shkurtaj ngjalli një interes të madh nëpërmjet shpjegimeve të tij interesante dhe duke qëndruar ...