Jane disa gjera qe nuk duam te ndodhim por duhet ti pranojme…

Nuk dua pasuri, por dinjitet dhe krenari..

Shpeshherë gjithçka që ka nevojë një njeri, është një dorë për të shtrënguar dhe një zemër për të kuptuar..

Shpeshherë gjithçka që ka nevojë një njeri, është një dorë për të shtrënguar dhe një zemër për të kuptuar..

Njerëzit mund të kalojnë një oqean pa lagur këmbet, por nuk mund të kalojnë kurrë jetën e tyre pa i lagur sytë

Njerëzit mund të kalojnë një oqean pa lagur këmbet…por nuk mund të kalojnë kurrë jetën e tyre pa i lagur sytë..

Ne gjithmonë vrapojmë pas njerëzve që duam .. por ndonjëherë duhet të ndalojmë për të parë se kush vrapon pas nesh

Ne gjithmonë vrapojmë pas njerëzve që duam .. por ndonjëherë duhet të ndalojmë për të parë se kush vrapon pas nesh