Superliga mbyll 2010-ën me javën e 16, lamtumirë vitit me shumë ngjarje

Mbi të gjitha, bien në sy ndeshjet Dinamo-Vllaznia dhe Skënderbeu-Flamurtari

Leave a Comment

%d bloggers like this: