Liga e Kampioneve

Liga e Kampionëve 2013 – 2014:

Tabela, renditja, rezultatet dhe shorti i ndeshjeve

 

 

 Ndeshjet e ardhshme do te jene keto si me poshte:

liga e kampioneve

 

© 2014 Peqini Online Shiko Lajme Ndeshje Filma Foto Video Shqip 2014 · Subscribe: RSS Twitter · Peqini Online designed by Shqiptari.net