Shoqeria ,Paraja dhe Fama do te zhduken nje dite. Ata qe te donin shume do te humbasin ne eren e se kaluares.

Do te zhduken diku. por ajo qe do mbetet me ty eshte dashuria e Nenes, ndaj duaje dhe respektoje, fali dashuri cdo moment. Zoti i bekofte dhe i meshiroft te gjitha NENAT.

Leave a Comment

%d bloggers like this: