Shiko Live Big Brother Albania 4


Shiko Kanale TV shqip tek Peqini.com

Big Brother Albania 4 do te filloj me 25 Dhjetor. Ne kete nate do zbulohen edhe banoret te cilet do konkurojne per cmimin e madh prej 100 milion lekesh.
Sa banor do jene ?
Si do jete shtepia e big brother kete vit?
A do kete banor edhe nga Kosova Maqedonia dhe Mali i Zi ?
Te gjitha keto mund ti mesoni te shtunen me date 25 dhjetor ne ekranin e Top Channel.

Leave a Comment

%d bloggers like this: