Rama: Seanca e mbrëmshme plenare, nuk u dha zgjidhje problemeve

Kryetari i Partisë Socialiste, akuza kryeministrit për papërgjegjshmëri dhe mosmarrje në konsideratë të interesave të qytetarëve

Leave a Comment

%d bloggers like this: