Qytetarët, blerjet e fundit për këtë vit

Dita e fundvitit ka sjelle nje trafik te renduar paraditen e sotme ne Tirane, ku qytetaret kane dale per te bere dhe blerjet e fundit. Sipas qytetareve darka tradicionale ne mbremje eshte mjaft e vecante, ndaj i kushtojne vemendje ne baze te mundesive ekonomike.

Leave a Comment

%d bloggers like this: