Pyetje te provimit per patente – Testi i patentes

Pyetjet e provimit te patentes

Pyetjet e provimit te patentes mund ti gjeni online ne faqen tone te internetit. Teste Sinjalistika rrugore

Ketu do te gjeni te gjitha pyetjet qe bien ne provimin e teorise per patente shoferi per kategorine normale ose sic quhet ndryshe Kategoria B

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor eshte enti i cili ofron per perdoruesit e saj Teste te ndryshme dhe  materiale informuese per Lejen e Drejtimit ose sic quhet ndryshe dhe Patenta shoferit.

Zakonisht autoshkollat shqiptare nuk i japin falas keto pyetje por ose i shesin ose nuk din per ti shkarkuar pyetjet e provimit te patentes.

Ky eshte liku i sitit te drejtorise e cila i ka materialet te ndara  dhe veshtire per ti gjetur. http://www.dpshtrr.gov.al/

Ndersa tek linku me poshte do te gjeni nje permbledhje te  plote qe kemi bere ne per te shkarkuar, ku ka teste per patente shqip, kodi rrugorpyetje dhe pergjigje te zgjidhura qe bien ne provimin per te marre patenten e Automjeteve:

KLIKO KETU  SHKARKO Pyetjet e Patentes

Pyetje dhe pergjigje per patent shoferi

10 Comments

 1. kristian says:

  dua te ushtroj testin per provimin e patentes

 2. ela says:

  te ushtroj lidhur me testin

 3. IMER SHALA says:

  DUA TE USHTROHEM LIDHUR ME TESTIN TEORIK

 4. lule says:

  dua qe te regjistroj patenten dhe te jem shofere e mir

 5. nazmi says:

  edhe un dua te jem shofer i mir

 6. licencë shqiptar says:

  ju keni nevojë për licencë shqiptar qytetarin e vozitjes polak, qëllimi i një kolektori

 7. diellza gashi says:

  dua te jem nje shofere e mir

 8. esma says:

  me too

 9. vigan says:

  jsaj ad

  oqdlq

 10. tilsi says:

  .i.

Leave a Comment