Provimi i matures shteterore 2012 matematike, notat, pergjgjet, rezultatet

Provimi i matures shteterore Matematika 2012

MASH ben publike notat, rezultatet e provimit te matematikes 2012 per gjithe maturantet.

Nxenesit e matures shteterore 2012 mund te lexojne rezultatin e provimit te matematikes qe kane arritur te marrin, provimit te dyte te detyruar te matures shteterore, noten e pershkallezuar dhe ne fund noten finale.

Per notat e matematikes 2012 klikoni ketu: Notat e provimit ti lirimit te matematikes 2012

MASh njofton se neser nis dhe korigjimi provimit te lendeve me zgjedhje, nderkohe qe ne fillim jave del dhe Formulari A2 per te gjithe te interesuarit qe do te aplikojne per te./peqini.com/

13 Comments

 1. Brian Aliaj says:

  ju lutem adm me trego noten e matematikes 1250436

 2. klea says:

  123484

 3. brixhilda mujaj says:

  ju lutem me tregoni noten e matematikes 1232447

 4. fabian says:

  120990

 5. blerta says:

  ku jane rezultatet e provimit te lirimit-gjuhe

 6. magi says:

  Plz noten e matematikes…. 6287

 7. kujtim says:

  1236296

 8. me tregoni noten ematematikas vjeshtes 2012 codi 1236296 ana

 9. soni says:

  me tregoni noten e matemaitkes vjeshte 2012

 10. soni says:

  me trgoni noten e matematikes vjeshte 2012 ID 114 0 661

 11. meti says:

  ju lutem me tregoni note e provimt e matematike per vjeshte kodi 1215852

 12. meti says:

  ju lutem noten e provimit per vjeshte

Leave a Comment

%d bloggers like this: