Pronat, banorët e Orikumit dhe Dukatit sërish në protestë

Banorët e Orikumit dhe Dukatit kanë zhvilluar sot një tjetër protestë ku kërkojnë të zgjidhet cështja e pronave të tyre. Protesta këtë radhë ka qenë e qetë.

Leave a Comment

%d bloggers like this: