Pogradec, rritet cmimi i bukës

Rritet cmimi i bukes ne pogradec dhe bilisht, nderkohe qe sipas qytetareve prodhuesit e bukes justifikohen me rritjen e cmimit te miellit.

Leave a Comment

%d bloggers like this: