Përmbytjet/ Ndjekja maratonë e "ABC News"

Gazetarët e “ABC News” raportime minutë pas minute nga Shkodra, ndërsa në studiot live kanë folur pa ndërprerje ministrat, vendorët dhe specialistët

Leave a Comment

%d bloggers like this: