PE miraton MSA me Serbinë, Kosova cështje e mbyllur

Serbia të nisë dialogun me Kosovën dhe të mos përmend më negociatat e reja për statusin apo ndarjen e Kosovës. Kështu thuhet në amendamentin nr 4 të rezolutës së miratuar sot nga Parlamenti Europian për integrimin e Serbisë. Amendamenti i raportueses për Kosovën në PE, Ulrike Lunaçek, bëhet gjithashtu thirrje që të nisë pa vonesë dialogu Prishtinë-Beograd.

Leave a Comment

%d bloggers like this: