PDU: Minoritarët grekë s'kanë jetuar në zonat bregdetare

Partia per Drejtesi dhe Unitet reagon ndaj procesit te regjistrimit ne Athine te pronave te minoritareve ne jug te vendit. Ne nje deklarate te kesaj partie thuhet se ne zonen e bregut nuk kane jetuar fare minoritare ne vitet 30 dhe u kerkohet autoriteteve greek te zgjidhin urgjentisht ceshtjen e pronave te shqiptareve ne Greqi

Leave a Comment

%d bloggers like this: