PD, Doda: Rama akt të shëmtuar me montimin e videos

PD vijon akuzat ndaj kreut socialsit për montimin e videos Pifti-Meta. Deputetje demokrate Mesila Doda ka akuzuar Ramën të lidhur me klanet e krimit dhe drogës.

Leave a Comment

%d bloggers like this: