Papandreu pro eurobondeve te reja, Franca e Gjermania kundër

Kryeministri i Greqise, Jorgos Papandreu beri thirrje per krijimin e eurobondeve te reja qe do tu mundesonte vendeve ne krize financiare te merrnin hua me perqindje me te ulet. Gjermania dhe Franca, dy ekonomitë më të mëdha të eurozonës e kanë kundërshtuar me forcë këtë ide.

Leave a Comment

%d bloggers like this: