Në varrimin e së vërtetës, gënjeshtra mbajti një fjalim prekës..

Në varrimin e së vërtetës, gënjeshtra mbajti një fjalim prekës.. Kur qan për atë që nuk qan për ty , ndalu ! Ndalu dhe shikohu në pasqyrë : Të duash të tjerët eshte dicka e mrekullueshme, por me pare duhet te duash vetveten…

Leave a Comment

%d bloggers like this: