Një kasolle në të cilën ti qesh, dhe je i/e lumtur, është më mirë për ty se një kështjellë në të cilën ti qan…

Mos harro se një kasolle në të cilën ti qesh, dhe je i/e lumtur, është shumë më mirë për ty se një kështjellë në të cilën ti qan…

Leave a Comment

%d bloggers like this: