Mat, 6 fshatra prej 10 ditësh të izoluar nga rrëshqitja e tokës

Deputeti i PS-së, Qemal Minxhozi takon banorët, dërgon ndihma dhe ushqime

Leave a Comment

%d bloggers like this: