Mallakstër, rrëshkitjet e dheut rrezikojnë 20 shtëpi

Rrëshqitjet e dheut në një komunë të Mallakastrës kanë kthyer një shtëpi në të pabanueshme, ndërsa rrezikohen dhe rreth 20 të tjera.

Leave a Comment

%d bloggers like this: