Lushnje, Fier dhe Vlorë 6 orë pa energji elektrike

Pergjate 6 oreve 3 qytetet Lushnje, Fier dhe Vlore kane mbetur pa energjie si pasoje e nje defekti ne rrjetin e shperndarjes.

Leave a Comment

%d bloggers like this: