Luaj Loje me topa – Elimino Topat me nje ngjyre

Luja lojra OnlineLuaj online. Elimino topat deri ne fund duke i bashkuar 3 me te njejten ngyre

Perdor mausin per bashkuar dhe eliminuar topat me te njejten ngjyre.

Leave a Comment

%d bloggers like this: