LSI, Meta me të rinjtë: Rama mafiozi ktheu PS në parti spiunësh

LSI zhvillon mbledhjen e LRI, Meta: Me 8 Maj, ju rinia do shporrni Ramen dhe mafian nga Bashkia. Rama e ktheu PS ne Parti te Spiunev, na ktheu 20 vite pas

Leave a Comment

%d bloggers like this: