Londër, shitet shtëpia më e shtrenjtë

Mbi 2 mijë metra katrorë, pamje në të gjithë qendrën e Londrës, komfort dhe masa sigurie. Cmimi 140 milionë stërlina.

Ky është apartamenti më i kushtueshëm dhe ndodhet në One Hyde Park, një prej komplekseve rezidenciale më luksozë në botë.

Nuk dihet identiteti i blerësit. Ndërkohë Trevor Abrahamson, i agjencisë imobiliare ‘Glentree Estates’, tha se shitja e fundit tregoi se tregu i shitjes dhe blerjes së shtëpive, pavarësisht krizës nuk poNo Comments

  1. gresa says:

    wow that house is amaizing o my good i like it soo

  2. gresa says:

    wow that house is amaizing o my good i like it soo

Leave a Comment

%d bloggers like this: