Llotaria amerikane DV 2014, aplikimet fillojne me 2 tetor 2012

Aplikimet per llotarine amerikane DV 2014 do te filloje me date 2 tetor 2012 dhe do te mbarojne me date 3 nentor 2012.

Behet e njohur data e aplikimit per llotarine amerikane DV 2014 e cila cdo vite do te kete 50000 fitues nga e gjithe bota.

Programi i Vizave Emigruese të Diversitetit (Llotarisë Amerikane) i autorizuar nga Kongresi Amerikan, mundëson vit për vit 50,000 viza diversiteti, nxjerrë nga përzgjedhje të rastësishme midis të gjitha aplikimeve personave të cilët plotësojnë kërkesat strikte të kualifikimit nga vende me emigracion të ulët për në Shtetet e Bashkuara.

Si te aplikojme per llotarine amerikane 2014 istruksionet anglisht –  shqip

Diversity Visa Program: DV-2014

10 Comments

 1. I want to come to America to work because I want to have a better life..

 2. greta piroli says:

  I want to come to America to work, because I wanted to change my life.My father is sick and have no income from our state.

  • gezimhoxha says:

   une dua te vij ne amerike per te punuar dhe per jete me te mire per femijet

 3. ervison gjini says:

  dua te vi ne amerik per te punuar edhe per nje jet me te mir

 4. gezimhoxha says:

  dua te shkoj ne amerike per pune dhe per te jetuar sa me mire

  • saimira curri says:

   dua te shkoj ne Amerike se shpresoj te siguroj nje jete me te mire per familjen time .

 5. dua te shkoj ne amerik per nje jet sa me te mire per vajzat e mia

 6. klodian bardhi says:

  une dua te shkoj ne amerik per te vazhduar shkollen
  dhe per te shijuar jeten

 7. renaldo says:

  dua te shkoj ne Amerike se shpresoj te siguroj nje jete me te mire per familjen time …

Leave a Comment

%d bloggers like this: