Kosovë: Regjistrimi i popullsisë

Në Kosovë autoritetet thanë se janë duke bërë përgatitjet për regjistrimin e parë të popullsisë që nga viti 1981. Regjistrimi do të bëhet më mbështetjen e Bashkimit Evropian dhe në të njëjtën kohë me vendet e Evropës. Por, ky proces mund të përballet me sfida për shkak të qëndrimit kundërshtues të serbëve në veriun e Kosovës dhe të zyrtarëve të Beogradit të cilët pohojnë se regjistrimi këtë vit do të bëhet për përfitime politike të Prishtinës.

No Comments

  1. deshiroj tedi seperne neperendimkur mundemi meurregjistrue ne kosove

Leave a Comment

%d bloggers like this: