Kosova nesër rivoton në disa komuna, sot heshtja zgjedhore

Zgjedhjet nesër do të përsëriten në Mitrovicë, Drenas, Skënderaj dhe Deçan, si dhe në qendrat e votimit të caktuara në Lipjan e Malishevë. Akreditohen 2.565 vëzhgues.

Leave a Comment

%d bloggers like this: