Kërcënimet për ish-zv/kryeministrin janë bërë me anë të telefonit, ku z. Meta i kanë ardhur mesazhe kërcënues nga numra jashtë vendit.

Për këtë arsye, shtatë pjesëtarë të forcave RENEA shoqërojnë Metën, i cili po pushon në Gjirin e Lalzit së bashku me familjen e tij.

Banesa vëzhgohet me kamera gjatë 24 orëve dhe po kështu ruhet edhe nga forcat e rendit. Ende nuk dihen motivet e kërcënimit, por kujtojmë se ai ndodhet në një proces gjyqësor me ish-ministrin e Ekonomisë, Dritan Prifti. /Start/

Tags:

Leave a Reply

© 2014 Peqini Online Shiko Lajme Ndeshje Filma Foto Video Shqip 2014 · Subscribe: RSS Twitter · Peqini Online designed by Shqiptari.net