Ketu do te gjeni Kalendarin e agjërimit ( Vaktia e ramazanit ) për vitin 2011, i cili fillon ne daten 1 gusht 2011.
Koha e agjerimit fillon me vaktin e imsakut dhe mbyllet me ate te akshamit..
Kz kalendar eshte i vlefshem per Shqiperine pasi cdo shtet ka kohen e tij per te agjeruar pas perendimi dhe lindja e diellit ndrzshojne sipas poyicionit te tij gjeografik. Kalendari i agjerimit per Italine , Greqine Shba, gjermani , france etj mund ti gjeni ne adresen e meposhtme wwww.islamicfinder.org

  1. bona says:

    ju uroj te gjithe besimtareve agjesim te lehte

  2. agjerim te lehte te gjithe besimtareve myslimane……zoti jua shperblefte

  3. toni says:

    http://www.waqt.org mund te gjeni kohet e sakta te syfyrit dhe iftarit

Leave a Reply

© 2014 Peqini Online Shiko Lajme Ndeshje Filma Foto Video Shqip 2014 · Subscribe: RSS Twitter · Peqini Online designed by Shqiptari.net