Interviste me Visar Duriqin

Organizata e medieve në Evropën Jugore dhe Lindore SEEMO, një rrjet i gazetarëve nga Evropa Juglindore dhe një degë e Institutit Ndërkombëtar të Shtypit, e dënuan sot ashpër kërcënimin që i është bërë gazetarit të së përditshmes prishtinase “Infopres”, Visar Duriqi nga ana e një afaristi.

Leave a Comment

%d bloggers like this: