Interviste, konsullja rreth llotarise amerikane DV 2014 (VIDEO)

Konsullja amerikane ne Tirane jep sqarime rreth llotarise amerikane DV 2014. Shikoni Video Intervisten.

Disa sqarime, sugjerime dhe keshilla rreth Llotarise amerikane per te kryer nje aplikim te rregullt.

Lexoni

Leave a Comment

%d bloggers like this: