INSTAT: Në Dhjetor pati rritje cmimesh

Cmimet në muajin Dhjetor njohën rritje të konsiderueshme krahasuar me indeksin e muajit, Nëntor shprehet sot INSTAT. Kështu, në muajin Dhjetor, njohën rritje një sërë artikujsh ushqimorë ndërsa rritja nuk është ndalur dhe për duhanin, e karburantin

Leave a Comment

%d bloggers like this: