Inspektim i "ABC News"/ Fushë-Kruja del nga harta e përmbytjeve

Gjithsesi, 2 ditë më pas, ende banorët po i vuajnë pasojat e katastrofës natyrore dhe njerëzore

Leave a Comment

%d bloggers like this: