I dua njerzit qe kane mbetur ne jeten time, ma bene jeten te mbrekullueshme, i falenderoje edhe njerzit qe u larguan nga jeta ime, ma bene jeten fantastike

2 Comments

  1. ola says:

    jan mamai dhe babi .

  2. ola says:

    Nuk i harroj kurr kur dashu rija ime vlente shum per njerzit qe luajten me mua nuk e harroj kurr dashrijen time kur isha e vogel edhe lajta me gjithe kende qe donte te luante me mua nuk e harroj dashurijen time kur u gezova shum per kukellen time.

Leave a Comment

%d bloggers like this: