festat zyrtare 2014Kalendari i festave zyrtare 2014 – Festat zyrtare 2014 ne Shqiperi

Ditet festive (pushim) ne Shqiperi per vitin 2014

 

Ditët e festave zyrtare ne Shqiperi per vitin 2014 jane si me poshte.

 

 • 1 dhe 2 Janar – Festat e Vitit të Ri
 • 14 Mars – Dita e Verës
 • 22 Mars – Dita e Nevruzit
 • 20 Prill - Dita e Pashkës Katolike dhe dita e Pashkës Ortodokse
 • 1 MajDita Ndërkombëtare e Punonjësve
 • 28 Korrik* – Dita e Bajramit të Madh
 • 4 Tetor*- Dita e Kurban Bajramit
 • 19 Tetor - Dita e Lumturimit të Nënë Terezës
 • 28 Nëntor – Dita Flamurit dhe e Pavarësisë
 • 29 Nëntor – Dita e Çlirimit
 • 8 Dhjetor – Dita Kombëtare e Rinisë
 • 25 Dhjetor – Krishtlindjet

 

 Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.

Burimi: Banka e Shqiperise

Leave a Reply

© 2014 Peqini Online Shiko Lajme Ndeshje Filma Foto Video Shqip 2013 · Subscribe: RSS Twitter · WordPress Theme designed by Theme Junkie