Festat, METE garanton: Nuk do ketë ndërprerje

Energjia elektrike, Zv ministri i Energjitikës, Dervishaj: CEZ, KESH dhe OST ne gatishmëri për festat. CEZ te plotesojë detyrimet ndaj konsumatorëve

Leave a Comment

%d bloggers like this: