Emigrantët nuk investojnë bien shitjet e banesave

Emigrantët që janë kthyer në atdhe për festat e fundvitit në atdhe, nuk po investojnë në blerje banesash, ashtu sic ka ndodhur vazhdimisht në këtë periudhë. Ndërtuesit deklarojnë se shitjet e banesave kanë rënë ndjeshëm dhe tregu i pasurive të patundshme mbetet i mbërthyer nga kriza.

Leave a Comment

%d bloggers like this: