Digjen fletët e votimit, PS: Po zhduken provat

Boshatisen 1 mijë kuti votimi. Reagon PS: Djegia, përshkallëzon krizën politike, përgjegjësinë për të cilin e ka kyeministri Berisha dhe kreu i KQZ-së, Ristani.

Leave a Comment

%d bloggers like this: